AIRREX AD-1250

Airrex AD-1250 on erilaisiin ajoneuvoihin tarkoitettu lisälämmitin. Lämmitin on erittäin helppo asentaa. Yksinkertainen virtajohdon liitos akkuun, laite kiinni haluttuun paikkaan ja lämmitin on valmis käytettäväksi.

590,00  / kpl

sis. ALV 24%

Airrexin ajoneuvolämmitin tuottaa lämpöä jo 10 sekunnissa sen käynnistämisestä. Lisälämmittimessä on johdollinen kaukosäädin, jolla voidaan säätää haluttu lämpötila sekä puhallusnopeus. Laitteessa on myös johdollinen termostaatti, joka voidaan viedä haluttuun mittauspaikkaan.

Airrex AD-1250 on varustettu jännitteentunnistimella, joten se ei tyhjennä akkua mikäli akun varaustaso pääsee laskemaan. Airrex AD-1250 lämmittimellä on tehtaan myöntämä 12kk takuu.

Airrex AD-1250:n tyypillisiä käyttökohteita ovat muun muassa:

Kuljetuskalusto: Elintarvikekuljetukset
Asuntoautot: Oleskelutilojen lämmitys
Sähköautot: Matkustamon lämmitys
Maansiirtotyökoneet: Ohjaamon lämmitys
Kuorma- ja pakettiautot: Ohjaamon ja/tai kuormatilan lämmitys
Veneet: Hyttien ja ohjaamon lämmitys
Hälytysajoneuvot: Kuljetustilan lämmitys
Puolustusvoimien ajoneuvot: Ohjaamon ja/tai kuormatilan lämmitys

AV-lämmityselementti (Activated Variable) ei ole keraaminen PTC-lämmityselementti. AV-elementti tuottaa tasaisemmin lämpöä, ei aiheuta jännitevaihteluita ja kestää paremmin kuin PTC-elementti.

Automaattinen sammutus jännitteen laskiessa. Akun jännitteen lasku sammuttaa laitteen, mikä suojaa ajoneuvon sähköjärjestelmää.

Lämpötilan säätö on helppoa. Lämmityslaite voidaan säätää tarkasti ylläpitämään tasaista lämpöä. Laite kytkeytyy päälle ja pois päältä kun lämpötila ylittää tai alittaa asetetun lämpötilan kahdella (2) asteella. Lämpötila-asetus tulee olla ympäristön lämpöä suurempi.

Ylikuumenemisen suojajärjestelmä. Lämmityslaitteen sisäinen turvapiiri sammuttaa laitteen, jos jokin laitteen osista uhkaa ylikuumentua.

Jopa 100 A:n virtakuormitusta kestävä askelreleet. Tavalliset releet tarvitsevat jatkuvan ohjausjännitteen, askelrele vain noin sekunnin ohjausvirtasysäyksen. Tämä lisää käyttövarmuutta ja turvallisuutta.

Laitteella on siirrettävä lämpötila-anturi, lämpötila-anturin 1,5-metrinen johto antaa mahdollisuuden sijoittaa se täsmälleen optimaaliseen paikkaan.

Näytöltä voi seurata akun varaustilaa, vallitsevaa lämpötilaa, asetettua tavoitelämpötilaa ja puhaltimen tehoasetusta.

TEKNISET TIEDOT

PAINO: 1.9 kg
MITAT: 27 (L) × 22 (S)  × 11.5 cm (K)
SULAKE: 70 A
KÄYTTÖJÄNNITE: 12 V
TEHO: 500 W