AIRREX ADH-1000

›› TUOTETIEDOT & OPPAAT

Airrex ADH-1000 kosteudenpoistaja on erittäin tehokas kosteuden poistaja, jonka kosteudenerotuskyky on parhaimmillaan 140l / vrk. Airrex on markkinoiden tehokkain kosteudenpoistaja!

3 100,00  / kpl

sis. ALV 24%

Varasto loppu

Airrex ADH-1000 KOSTEUDENPOISTAJA

Airrex ADH-1000 on erittäin tehokas kosteudenpoistaja, jonka kosteudenerotuskyky on parhaimmillaan 140l / vrk. Airrex on markkinoiden tehokkain kosteudenpoistaja!

Airrexin kosteudenpoistaja pitää automaattisesti säädetyn kosteustason. Laitteessa on sisäänrakennettu kondenssiveden pumppu, joka pumppaa veden tarvittaessa jopa 5 metriä pystysuoraan ylöspäin.

Laitteessa on helppokäyttöinen digitaalinen käyttöliittymä. 24-tunnin ajastin, 4-nopeuksinen puhaltimen säätö, vikakoodinäyttö, sekä vallitsevan ja säädetyn kosteusprosentin näyttö.

Airrex ADH-1000:ssa on tehokas ruuvikompressori, automaattinen sulatustoiminto, sekä 3-metrinen virtajohto. Airrex kosteudenpoistaja on erittäin hiljainen.

Airrex kosteudenpoistajan käyttökohteita ovat muun muassa: vesivahinkojen korjaus, rakenteiden kuivaus, erilaisten tilojen ilmankosteuden hallinta, kuntosalit, varastot, uudisrakennukset, jne.

Airrexissa löytyy kätevä työntöaisa mikä helpottaa kostedenpoistajan siirreltävyyttä. Kosteudenpoistajassa löytyy pyörät edestä sekä takaa. Takapyörien koko 10″, edessä pienemmät luktittavat pyörät.

Ilmansuodattimen saa puhdistettua kätevästi poistamalla suodatin laitteesta, sen jälkeen puhdistamalla vedellä tai paineilmalla. Puhdista lämmönvaihdin yksikkö imurilla tai paineilmalla.