AIRREX AH-720 infrapunalämmitin

›› TUOTETIEDOT & OPPAAT

Airrex AH-720 infrapunalämmitin on patentoitu säteilylämmitin tehokkaaseen ja miellyttävään lämmittämiseen. Infrapunasäteily lämmittää ilman sijaan materiaalia ja lämpö tuntuu samalta kuin auringon lämpö. Tyylikäs infrapunalämmitin tuo tilaan sekä lämpöä, että valoa. Airrex AH-720 toimii sähköllä, joten sitä on helppo käyttää. Kevyen rakenteena sekä pyörien ansiosta sitä on helppo siirrellä sekä ottaa mukaan.

Airrex AH-720 säteilylämmitin soveltuu esimerkiksi eristettyyn 50 m² autotalliin. Airrex AH-720 terassilämmitin toimii hyvin n. 30-40 m² lasitetun terassin tai parvekkeen lämmittämiseen vuoden ympäri. Säteilylämmitin on hyvä vaihtoehto myös kesämökille, jonka tilavuus voi olla jopa 125 m³.

Tulossa lisää kesällä 2024

449,00  / kpl

sis. ALV 24%

Airrex AH-720 infrapunalämmitin – sähköllä toimiva säteilylämmitin uudella tyylikkäällä värillä

Airrex AH-720 infrapunalämmitin on patentoitu sähkökäyttöinen lämmitysratkaisu. Säteilylämmitin soveltuu esimerkiksi työtilojen, autotallien, parvekkeiden, kesämökkien ja terassien tehokkaaseen ja miellyttävään lämmittämiseen. Airrex AH-720 infrapunalämmitin on oivallinen terassilämmitin esimerkiksi lasitetulle terassille tai parvekkeelle. Terasilämmittimen tuoma lämpö tuntuu miellyttävältä ja lämmitysvaikutus on nopea.

Ainutlaatuisen keraamisesti pinnoitettujen lämmönsiirtimien ja halogeenilampun tuottama infrapunalämpö leviää tasaisesti kaikkiin suuntiin ja tarjoaa miellyttävän lämmöntunteen, myös lähellä lämmitintä oleskeltaessa. Lisäksi laitteen lämmitystehoa voidaan tehostaa sisäänrakennetun puhaltimen avulla. Kevyt pyörillä varustettu laite on liikuteltavissa eikä vaadi kiinteää asennusta.

Miellyttävää lämpöä tyylikkäästi – Airrex AH-720 infrapunalämmitin

Tyylikäs tummanharmaa väri ja tyylikäs, skandinaavinen muotoilu. Laadukas ja monikäyttöinen Airrex AH-720 infrapunalämmitin on luotettava ja turvallinen valinta moneen tilaan! Lämmityksen lisäksi infrapunalämmitin valaisee tilan ja patentoitu Infra Plate tuottaa tehokkaan lämmityksen pienimmillä päästöillä. Lämmittimen käyttö on todella helppoa; laita töpseli seinään, aseta haluttu lämpötila termostaatilla ja valitse haluatko käyttää puhallinta lämmön nopeampaan leviämiseen. Pyörien ansiosta lämmitintä on myös helppo siirtää paikasta toiseen.

Lämmitin ei aiheuta melua tai hajua ja sen tuottama pitkäaaltoinen infrapunasäteily koetaan hyvin miellyttäväksi. Pitkäaaltoisen infrapunasäteilyn terveyshyödyt tunnustetaan yleisesti. Airrex-lämmittimien tuottaman säteilyn laatu on testattu ja sertifioitu. Airrex AH-720 infrapunalämmittimessä voit valita haluamasi lämpötilan termostaatin ansiosta. Termostaatin voi säätää 10–32°C välille. Airrex AH-720 infrapunalämmitintä voi käyttää myös ulkotiloissa ja se toimii hyvin myös kylmällä ilmalla.

Säteilylämmittimen monta käyttökohdetta

Airrex AH-720 säteilylämmitin on tehokas lämmitin esimerkiksi asuntovaunun tai asuntoauton etutelttaan. Lämmitin painaa vain 15 kiloa, joten se on myös helppo ottaa mukaan esimerkiksi mökille tai työmaalle. Nauti pimenevistä, viileistä syysilloista lasitetulla terassilla tai parvekkeella miellyttävässä infrapunalämmössä. Infrapunalämpö lämmittää ilman sijasta materiaalia ja materiaalien lämpenemisen myötä myös kulutus pienenee.

Lukuisia käyttökohteita: terassit, parvekkeet, aitat, vierasmajat, asuntovaunujen etuteltat, ulko-wc:t, saunatuvat, grillikodat, taukotuvat, toimistotilat, kesämökki.

Airrex AH-720 infrapunalämmittimen ominaisuuksia:

  • Automaattinen termostaattiohjaus
  • Ajastinkello 0-24 h
  • Ylijännite- ja kuumenemissuoja
  • Kallistustunnistin joka samuttaa laitteen sen kaatuessa
  • Helppokäyttöinen ohjauspaneeli led-näytöllä
  • Kaukosäädin

Airrex AH-720 infrapunalämmittimellä on tehtaan myöntämä 12kk takuu.

Katso myös Airrex polttoainekäyttöiset infrapunalämmitinratkaisut isompiin tiloihin: