REXENER Aurora New ulkoallas

›› TUOTETIEDOT & OPPAAT

UUTTA! Pienempi, erillinen lämmitinyksikkö ja sisäänrakennettu tekniikka mahdollistavat joustavammat asennukset ja helpottavat huoltoa.

Lumenvalkoinen Arctic White allas kutsuu kylpijöitä luokseen. Led-valaistus valaisee altaan veden upeasti. Uniikki altaan muotoilu säästää jo itsessään vettä.

—-

Nyt myös osamaksulla. Nordea rahoitus tarjoaa uusille asiakkailleen jopa 60 kk:n korottoman maksuajan. Ota meihin yhteyttä tästä, niin annamme lisätietoja!

Luksus ulkoallas valoilla ja edistyksellisellä tekniikalla!

Ulkoallas lämpenee kahdessa tunnissa nappia painamalla ja vesi pysy kirkkaana pitkään! Paljuun on asennettu väriä vaihtava led-valo. Suodattimen ansiosta altaan vesi pysyy kirkkaana pitkään. Kaunis Arctic White lasikuituallas.

Toimitukseen sisältyy suomessa valmistetun paljun lisäksi mm. edistyksellinen Rexener Bioheater sekä kiertovesipumppu ja massasuodatin.

Energiansäästöpakkaus

Nopein ja energiatehokkain tapa lämmittää poreallas tai uima-allas. Erittäin helppokäyttöinen. Sopii kaikkiin markkinoilla oleviin porealtaisiin. Säästä vielä enemmän energiansäästöpakkauksella.

Esimerkki: Käytä energiansäästöpakkausta ajastaaksesi vedenkierrätyspumpun ja Bioheaterin käynnistyvän 6 kertaa päivässä 1 tunti kerrallaan. Säästät kaksi kolmasosaa jo ennestään matalasta virrankäytöstä.

Saatavana varaosana vanhempii malleihin

Tuotetta on varastossa. Heti toimitukseen!

5 990,00  / kpl

sis. ALV 24%

Rexener Aurora New – laadukas suomalainen ulkoallas

Lasikuituallas työstetään monen vuoden kokemuksella – suomalaisena käsityönä. Se näkyy työn jäljessä tinkimättömänä laatuna ja viimeiseen asti hiotussa käyttömukavuudessa. Rexener Aurorassa käytetty vedenlämmitysteknologia on vertaansa vailla. Suomessa kehitetty Rexener Bioheater on termostaattiohjattu lämmitysratkaisu nopeaan ja kustannustehokkaaseen paljun lämmittämiseen.

Ergonominen ja monipuolinen neliönmuotoinen ulkoallas

Kysytty neliönmuotoinen allas antaa mahdollisuuksia. Muotonsa puolesta se on helpompi upottaa terassiin, kuin perinteinen pyöreä palju. Neliönmuotoinen allas on lisäksi ergonominen ja mukava istua. Rexener Aurora paljussa voi viettää rauhallista iltaa kahdestaan rentoutuen ja tarvittaessa sinne mahtuu jopa kahdeksan henkilöä kylpemään yhdessä. Tukeva porras tekee paljuun tulosta sekä siitä poistumisesta turvallista ja on lisäksi oiva korkeampi lisäistuin.

Uutta! pienempi, erillinen lämmitinyksikkö ja sisäänrakennettu tekniikka mahdollistavat joustavammat asennukset ja helpottavat huoltoa.

Jopa 10 metrin välimatka altaan ja lämmittimen välillä tarjoaa uusia mahdollisuuksia asennuksiin. Voit sijoittaa lämmittimen esteettisesti kauemmaksi altaasta tai upottaa vaikka pelkän altaan terassiin/patioon.

SKU REXP23002 Category