REXENER Aurora ulkoallas

›› TUOTETIEDOT & OPPAAT

Nyt myös osamaksulla. Nordea rahoitus tarjoaa uusille asiakkailleen jopa 60 kk:n korottoman maksuajan. Ota meihin yhteyttä tästä, niin annamme lisätietoja!

Luksus ulkoallas valoilla ja edistyksellisellä tekniikalla!

Ulkoallas lämpenee kahdessa tunnissa nappia painamalla ja vesi pysy kirkkaana pitkään! Paljuun on asennettu väriä vaihtava led-valo. Suodattimen ansiosta altaan vesi pysyy kirkkaana pitkään. Kaunis Arctic White lasikuituallas.

Toimitukseen sisältyy suomessa valmistetun paljun lisäksi mm. edistyksellinen Rexener Bioheater sekä kiertovesipumppu ja massasuodatin.

Energiansäästöpakkaus

Nopein ja energiatehokkain tapa lämmittää poreallas tai uima-allas. Erittäin helppokäyttöinen. Sopii kaikkiin markkinoilla oleviin porealtaisiin. Säästä vielä enemmän energiansäästöpakkauksella.

Esimerkki: Käytä energiansäästöpakkausta ajastaaksesi vedenkierrätyspumpun ja Bioheaterin käynnistyvän 6 kertaa päivässä 1 tunti kerrallaan. Säästät kaksi kolmasosaa jo ennestään matalasta virrankäytöstä.

Saatavana varaosana vanhempiin malleihin

Tuotetta on varastossa. Heti toimitukseen!

5 990,00  / kpl

sis. ALV 24%

Rexener Aurora – laadukas suomalainen ulkoallas

Lasikuituallas työstetään monen vuoden kokemuksella – suomalaisena käsityönä. Se näkyy työn jäljessä tinkimättömänä laatuna ja viimeiseen asti hiotussa käyttömukavuudessa. Rexener Aurorassa käytetty vedenlämmitysteknologia on vertaansa vailla. Suomessa kehitetty Rexener Bioheater on termostaattiohjattu lämmitysratkaisu nopeaan ja kustannustehokkaaseen paljun lämmittämiseen.

Ergonominen ja monipuolinen neliönmuotoinen ulkoallas

Kysytty neliönmuotoinen allas antaa mahdollisuuksia. Muotonsa puolesta se on helpompi upottaa terassiin, kuin perinteinen pyöreä palju. Neliönmuotoinen allas on lisäksi ergonominen ja mukava istua. Rexener Aurora paljussa voi viettää rauhallista iltaa kahdestaan rentoutuen ja tarvittaessa sinne mahtuu jopa kahdeksan henkilöä kylpemään yhdessä. Tukeva porras tekee paljuun tulosta sekä siitä poistumisesta turvallista ja on lisäksi oiva korkeampi lisäistuin.

SKU REXP22032 Category